Personlig pleje

Shampoo: Er igen på lager fra den 11.02.2014
Seasalts shampoo Moist & Shine er en traditionel mild shampoo, uden parabener der kan anvendes til daglig hårvask. Meget koncentreret og drøj i brug. Modvirker filt, og kan derfor anvendes uden efterfølgende brug af balsam. Med E-vitamin og havsalt.
Føres i mange helsekostbutikker landet over til en pris omkring 78,50 kr for 250ml.

INCI deklaration: Aqua, Sodium Laureth Sulphate, MEA-Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Polyquarternium-16, Phenoxyethanol, Dimethicone Copolyol, Parfume, Sodium Chloride, Polyquarternium-10, Citric Acid, Sodium Benzoate.

Bambus håndklæder.

Seasalt leverer nu igen tekstiler til personlig pleje. Vi har fokuseret på tekstiler i 100% økologisk bambus, som nok er et af de mest miljøvenlige tekstiler.

Bambus er en af de hurtigst voksende planter, derfor er der ikke behov for hverken gødning eller sprøjtning, og fremstillingen af fibrene kræver ikke så skrappe kemikalier som andre naturlige eller syntetiske fibre. Samtidig er bambus fibre bløde og lækre og de absorberer 50% mere fugt end bomuld, hvilket gør bambus særdeles velegnet til håndklæder.

Sættet indeholder 3 håndklæder i forskellig størrelse, et badehåndklæde på 70×140 cm, et håndklæde på 70×50 cm og et gæstehåndklæde/vaskeklud på 30×30 cm. Alt i en kraftig kvalitet på 600 gram pr. m². Sættet fås i første omgang kun i hvidt, som er den naturlige farve for bambus. der er således ikke farvestoffer i produktet. Produktet leveres i en gaveæske til en vejledende udsalgspris på kun 345,00 kr.

Føres i udvalgte butikker.


bambus håndklæder

Barbersæbe i bowle Nyhed!!!!

Til erstatning for den udgåede barbersæbe i træbowle, kommer nu den samme økologiske barbersæbe i en helt ny bowle i gummitræ og med låg. Som til den "gamle" bowle leverer vi også til den nye en refill når bowlen til sin tid er tømt for sæbe. Den nye bowle har en lidt anden form end den gamle, så de gamle refill passer desværre ikke til denne model.

Bowlen med barbersæbe koster i vejledende udsalg 125,00 kr.

Føres i udvalgte butikker.


 

Økologiske sæber:
Seasalts håndsæber er udelukkende fremstillet af økologiske plantematerialer. Findes i to varianter, der begge indeholder kronblade af hhv. morgenfrue og lavendel, som giver en vis scrubeffekt.
Uden konserveringsmiddel men med en behagelig duft af kløver eller lavendel. Veganer egnet.
Føres i helsekostbutikker til omkring 27,50 kr. pr. stk.

INCI Deklaration: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Glycerin, Calendula Officinalis, Parfum, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide. (Morgenfrue varianten)

 

Barbersæbe: Udgået! Ny bowle kommer ultimo december
Seasalts barbersæbe til vådbarbering er ligeledes helt fremstillet af økologisk dyrket plantemateriale.
Indeholder ingen konserveringsmiddel med er med en duft af english rain. Føres i en bowle af asketræ, der ved daglig barbering holder i 5 til 7 måneder, herefter kan der indsættes en refil sæbe i den tomme bowle. Opskumningen udføres med en barberkost direkte i bowlen.
Sæben indeholder morgenfrueblade, der ikke generer anvendelsen, men giver værdifulde ekstrakter til sæben, der er god mod de småskrammer en vådbarbering kan forårsage. Ved skægpest anbefales at anvende en mild barbersæbe, som denne fremfor barberskum.
Vejledende udsalgspris:

8095 Barbersæbe i bowle: 78,00 kr. (udgået af produktion)

8195 Barbersæbe refill: 45,00 kr. (fremstilles på bestilling)

 

Barbersæt:

Seasalt fører nogle lækre barbersæt fra Omega i Italien. Vi har valgt et sæt i træ med messing ornament bestående af kost, skraber og stativ. De enkelte dele kan også købes separat se nedenfor.
Sættene leveres med standard barberblade fra Gillette, så ekstra blade kan købes i ethvert supermarked, når bladene trænger til udskiftning. Sættene leveres med alle gængse Gillette blade, hvilket giver mange kombinations muligheder.

Vejledende udsalgspriser:

8104C Sæt uden stativ Contour skraber: 325,00 kr.
8104M Sæt uden stativ Mac-3 skraber: 375,00 kr.
8104F Sæt uden stativ Fusion skraber: 450,00 kr.
8106C Sæt med stativ Contour skraber: 400,00 kr.
8106M Sæt med stativ Mac-3 skraber: 450,00 kr.
8106F Sæt med stativ Fusion skraber: 525,00 kr.

Barberkost:

Eksklusiv barberkost med grævlingebørster, træskaft og messing ornament. Passende til Seasalt's barberskrabere.

Vejledende udsalgspris:

8092 Barberkost med grævlingbørster: 150,00 kr.

 
Barberskraber:

Barberskraber med træskaft og messing ornament.
Leveres med alle gængse blade fra Gillette.

Den viste skraber er med Fusion blade.

Vejledende udsalgspriser:
8096C Skraber med Contour (2 blade): 195,00 kr.
8096M Skraber med Mac-3 blade: 250,00 kr.
8096F Skraber med Fusion (5 blade): 325,00 kr.

 
Stativ:

Stativ i messing til korrekt ophængning af barberkost og holder til skraber.

Vejledende udsalgspris:

8105 Stativ til barbersæt: 90,00 kr.

Barbergrejet fra Omega føres i udvalgte butikker.

 

 

 

 

 

 Mortenskærvej 6
8420 Knebel
Tlf: 75 16 24 25
seasalt@seasalt.dk
© 2018 by Seasalt   |   All rights reserved.

Programmeret og hosted af nordicweb